[thim-heading title=”داستان ما” title_uppercase=”” sub_heading=”این یک حقیقت بسیار طولانی است :)” clone_title=”” line=”” text_align=”text-center”]
[thim-counters-box counters_label=”دنبال کننده خارجی” counters_value=”55000″ style=”about-us”]
[thim-counters-box counters_label=”مدرس تایید شده” counters_value=”60″ style=”about-us”]
[thim-counters-box counters_label=”دانشجو” counters_value=”2240″ style=”about-us”]
[thim-counters-box counters_label=”دوره های کامل شده” counters_value=”215″ style=”about-us”]
[thim-gallery-images number=”1″ item_tablet=”1″ show_pagination=”yes” image=”3059,3060,3100″ image_size=”full”]

“در دنیا خط مستقیم وجود ندارد و تمام خطوط بدون استثنا منحنی و دایره وار است و اگر این خط کوچکی که در نظرما مستقیم جلوه میکند در فضا امتداد یابد خواهیم دید که منحنی است.”

آلبرت انیشتن

ما که هستیم؟

شادی چیزی است که همه‌ی ما آن را احساس می‌کنیم اما مطمئنا یک حس موقتی است. فرض کنید شما خیلی بستنی دوست دارید و هر وقت بستنی می‌خورید احساس شادی می‌کنید، اما اگر همیشه فریزر شما پُر از بستنی باشد و کسی به شما بستنی هدیه بدهد، این هدیه لزوما شادترتان نخواهد کرد. اما اگر فریزرتان خراب شود و تمام بستنی‌های شما آب شود و شما مجبور باشید مثلا دو هفته بدون بستنی سپری کنید، بسیار به وجد خواهید آمد اگر ناگهان کسی پیدا بشود و به شما یک کارتن بستنی هدیه بدهد.

اگر شما همیشه شاد بودید و هیچ نگرانی نداشتید، تجربه‌ی یک چیز خوشایند شما را شادتر نمی‌کرد، یا از شادی‌تان کم هم نمی‌کرد. اگر همیشه در یک سطح از رضایت و خوشحالی باشید، ملال‌آور و کسل‌کننده خواهد بود.

ما که هستیم؟

[thim-heading title=”تیم ما” title_uppercase=”” sub_heading=”بهترین ها در کنار ما هستند” clone_title=”” line=”” text_align=”text-center”]
[thim-our-team number_post=”8″ layout=”slider” columns=”4″ show_pagination=”1″ text_link=”به ما بپیوندید” link=”#” link_member=””]

ثبت دیدگاه