برگزاری اولین دوره ارزیابی نتایج مغزه بتن

شناسه : 13434 10 خرداد 1402 - 14:20 354 بازدید ارسال توسط :

برگزاری اولین دوره ارزیابی نتایج مغزه بتن

اولین دوره تخصصی با عنوان “ارزیابی نتایج مغزه بتن طبق آیین نامه انجمن بتن آمریکا ACI318-19 “به مناسبت روز مهندس توسط پرفسور لوک اسنل  رئیس کمیته فعالیت های بین المللی انجمن بتن آمریکا ACI و استاد دانشگاه ادواردزویل آمریکا به مدت ۱ ساعت به صورت مجازی مورخ ۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۱ با حضور ۳۵ نفر از جامعه مهندسین کشور برگزار شد.

مواردی که در این دوره آموزشی مورد بحث قرار گرفت:

چه زمانی نیاز به مغزه گیری بتن است؟

چه کسی مکان مغزه های بتن را انتخاب می کند؟

چند مغزه بتنی مورد نیاز است؟

اندازه مغزه بتن مورد نیاز چه سایزی است؟

معیارهای پذیرش مغزه بتنی طبق آیین نامه بتن ACI چیست؟

اگر یک مغزه زیر معیار پذیرش باشد، چه کار می کنید؟

اگر همه مغزه‌های بتنی زیر معیار پذیرش باشند، چه می‌کنید؟

دوره به زبان انگلیسی برگزار شد و در انتها حدود ۳۰ دقیقه پرسش و پاسخ به زبان فارسی برگزار شد که طی آن سوالات شرکت کنندگان توسط مهندس مصطفی احمدوند ریئس مرکز تحقیقات بتن (متب) و دبیر انجمن بتن آمریکا ACI از پروفسور اسنل پرسیده شد و شرکت کنندگان توانستند از تجربیات ارزشمند این اساتید بتن استفاده نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص دوره های آموزشی بتن مرکز تحقیقات بتن به وب سایت مراجعه و یا با شماره های زیر تماس بگیرید.

www.ConREC.ac.ir

این مطلب بدون برچسب می باشد.

ثبت دیدگاه

• دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

Verified by MonsterInsights